Τα Roosters υποστηρίζουν το Ίδρυμα "Άγιος Στέφανος" -

Τα Roosters υποστηρίζουν το Ίδρυμα “Άγιος Στέφανος”

IMG_7810

Η ευτυχία όλων μας ξεχωριστά, πηγάζει από την ευημερία των συνανθρώπων μας. Αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε σε άμεση αλληλεπίδραση με όλα τα μέλη της κοινωνίας μας.

Η οικογένεια των Roosters υιοθετεί την εθελοντική προσφορά ως στάση ζωής και για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει μια γιορτή ανθρωπιάς για τα παιδιά του Ιδρύματος Προστασίας Ατόμων Με Νοητική Υστέρηση Λεμεσού “Άγιος Στέφανος”.

Τα Roosters την ημέρα αυτή προσφέρουν στα παιδιά εδέσματα και ψυχαγωγία συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας γύρω από τα προβλήματα των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Βάζουμε έτσι ακόμα ένα λιθαράκι στην ανατροπή της κοινωνικής προκατάληψης προς τα παιδιά αυτά. Ο στόχος μας είναι η ημέρα αυτή να καταστεί θεσμός και να καθιερωθεί σαν μια γιορτή ανθρωπιάς, εθελοντικής προσφοράς, αγάπης, γενναιοδωρίας και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.

Για εμάς στα Roosters, αποτελεί προσωπικό στοίχημα η υποστήριξη του έργου του Ιδρύματος και η ανταπόδοση αγάπης στα παιδιά που παρά τα προβλήματα τους αντιμετωπίζουν την ζωή με θέληση και αισιοδοξία.

VIEW MORE
Για να ξέρετε τι τρώτε... ROOSTERS E.A.S.Y. FOOD
Roosters Chicken - Easy Food
Roosters Chicken - Order
MY FOOD TELL US HOW WE ARE DOING! LET US KNOW
GOT A PARTY!? ROOSTERS BRINGS THE FOOD! LEARN MORE