Ένας χρόνος Roosters στη Κύπρο -

Ένας χρόνος Roosters στη Κύπρο

one-year-roosters-cyprus

Τα Roosters σημειώνουν ένα χρόνο επιτυχίας στη Κύπρο.  Ένας χρόνος μετά την έναρξη λειτουργίας τους, τα Roosters σερβίρουν με περηφάνια σε έναν συνεχώς αυξημένο πελατολόγιο και συνεπής αξία στους πελάτες τους σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Τα Roosters ενώ  συνεχίζουν να μεγαλώνουν, διατηρούν την καρδία της εστίασης των επιχειρήσεων τους παρέχοντας μια νέα αντίληψη της καλής ποιότητας φαγητού σε προσιτές τιμές για όλους – γνωστό  άλλωστε ως “EASY Food“.  Με τέσσερα εστιατόρια σε Λεμεσό και Λευκωσία, τα Roosters έχουν σκοπό να ανοίξουν και σε άλλες τοποθεσίες σε όλη την χώρα.

Για να σηματοδοτήσει την επέτειο ενός χρόνου των Roosters στη Κύπρο και για να δείξει την ευγνωμοσύνη τους, τα Roosters έχουν ανακοινώσει μια νέα καμπάνια «γιορτή κοτόπουλου» με όνομα «All You Can Eat – Chicken & Fries» .

 

Τι ακολουθεί για τα Roosters; Νέα εστιατόρια, απολαυστικά νέα προϊόντα, νέες ιδέες και συνεχώς δίνοντας πίσω στους πελάτες τους.

Για να μείνετε ενήμεροι για τις δραστηριότητες των Roosters , μπορείτε να εγγραφτείτε στο Newsletter στην επίσημη ιστοσελίδα: roosterschicken.com ή και να ακολουθήστε τα Roosters μέσω τα κανάλια των social media.

VIEW MORE
Για να ξέρετε τι τρώτε... ROOSTERS E.A.S.Y. FOOD
Roosters Chicken - Easy Food
Roosters Chicken - Order
MY FOOD TELL US HOW WE ARE DOING! LET US KNOW
GOT A PARTY!? ROOSTERS BRINGS THE FOOD! LEARN MORE